• Blog

Ontdek de man in je?

dinsdag 26 maart 2019

Terug naar overzicht

'Mannen staan bewust in het leven, zijn niet bang om naar binnen te kijken. Ze erkennen hun fouten en proberen het de volgende keer beter te doen. Ze zijn zich bewust van hun gedachten, woorden, handelingen en de consequenties daarvan. Ze tonen betrokkenheid en verbondenheid met de wereld en zijn in staat hun ego te overstijgen. Ze begrijpen dat het mannelijke verlangen om de tegenstander te verslaan soms moet wijken voor het verlangen om te leren.'

Tom van der Kroon, een van de voortrekkers van het mannenwerk auteur “De terugkeer van de koning”

 

Tijdens deze avonden leer je om een bewuste man te worden of te zijn. Een echt persoon die vecht voor zijn doelen en weet hoe die moet genieten van het leven. Het is in deze wereld lastig genoeg om je zelf te vinden én te blijven.

Het overdragen van kennis van vader tot zoon is in de huidge westerse cultuur verloren gegaan. Als man ben je op zoek naar de kennis van de generaties. 

We gaan samen met elkaar ervaringen delen en spreken over informatie die voor jou van toepassing is. We zijn samen, en we leren van elkaar. Hierbij stellen we ons allen eerlijk en oprecht op en misschien zelfs kwetsbaar. 

 

Drie sleutels (volgens David H. Wagner)

  • Weet wat je ware levensdoel is en zorg dat je op een koers ligt die strookt met dat doel
  • Zorg voor een diepe en authentieke spirituele connectie
  • Verlos jezelf van je bullshit